Tablou Canvas Personalizat cu Imaginea Ta

Despre

Tablou Canvas realizat cu echipamente profesionale folosind panza ART Canvas speciala, tiparita la rezolutii mari, intinsa precis pe sasiu de lemn de brad bine uscat si atent selectionat sa nu aiba noduri, iar apoi ambalat cu materiale care sa asigure transportul acestuia in deplina siguranta. Tablurile Canvas sunt disponibile si in variantele Set Tablouri, Tablouri Multicanvas, Tablouri MoonLight Fosforescente, Tablouri VarioView cu Led, Tablouri Forex. Tabloul se agata pe perete fara a avea nevoie de unelte speciale.
Iti stam la dispozitie la 021.79.53.666 sau office@heartwork.ro pentru intrebari si nelamuriri.

Pret Normal 84,00 RON Pret Special 29,00 RON
In stock
SKU
tcper

* Disponibil in mai multe dimensiuni. Alege mai sus dimensiunea dorita.

Cadouri si Suprize
In fiecare pachet vei gasi un Cadou sau o Supriza

Cum se monteaza?
In pachet vei gasi un Ghid de instalare
Intre piese se poate pastra o distanta de 1-2 cm

Ce gasesti in pachet?
- Tabloul canvas cu imaginea si dimensiunea aleasa
- Ghid de instalare
- Cadouri si Surprize

Cum procedez?

Pentru tabloul canvas personalizat folosim aceleași materiale și tehnici ca pentru celelalte produse ale noastre.
Dacă îți dorești un tablou personalizat, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți o imagine preferată a ta și dimensiunea la care dorești să realizăm tabloul. Departamentul nostru de producție va avea grijă ca imaginea să fie la rezoluția potrivită pentru imprimare, iar tu vrei primi o ofertă specială.
Poți plasa comanda pentru un tablou personalizat direct pe site, unde ai opțiunea de a încărca imaginea dorită de tine și de a menționa dimensiunea dorită sau alte detalii. Primim comenzile și direct prin e-mail, la adresa office@heartwork.ro

Procesul de productie:

La Heartwork lucrăm cu drag în fiecare zi și folosim materiale speciale pentru ca tu să primești un produs superior calitativ

Panza
Pânza folosită în producerea tabloului canvas este din bumbac 100%, de calitate superioară. Suprafața printabilă este acoperită cu un strat special din poliester, pentru a obține culori vii și, cel mai important, rezistență în timp.

Tiparirea panzei
Se realizează folosind echipamente dedicate acestui proces. Fiecare pânză tiparită are un alt profil de culoare, ales cu grijă de operatorul echipamentelor, pentru a obține efectul și nuanțele imaginii originale. Pentru fiecare tablou tipărit alegem imaginea cu cea mai înaltă rezoluție, pentru ca rezultatul să fie perfect.

Sasiul
Șasiul este fabricat din lemn de foarte bună calitate. Lemnul este ales astfel încât să aibă cât mai puține noduri, iar apoi este trecut printr-un proces îndelungat de uscare – un lemn bine uscat garantează un șasiu care nu se curbează în timp. Lemnul foarte bine uscat este apoi prelucrat și folosit la întinderea precisă a pânzei. În funcție de dimensiunea tabloului, șasiul poate avea lățimea între 2 și 4 cm.

Inramarea
Pânza este întinsă folosind echipamente speciale și apoi este montată pe șasiu. Înrămarea se face cu capse metalice speciale, inoxidabile, ce garantează nu doar o întindere precisă a pânzei ci și o durabilitate extinsă.

Ambalarea Tablourilor Canvas
Ambalarea este un aspect foarte important al procesului de producție. Ca să ne asigurăm că produsul tău ajunge intact la destinație, folosim în procesul de ambalare materiale de protecție impotriva loviturilor și a șocurilor, și materiale impermeabile. Coletul e apoi marcat ”fragil” ca să beneficieze de transport corespunzător și livrare corectă.

Ambalarea produselor este ultimul pas al procesului de producție. Acordăm foarte mare atenție acestei etape, deoarece vrem să fim siguri că produsele ajung intacte la tine.
Fiecare tablou Heartwork este ambalat în patru straturi diferite de materiale, fiecare având un rol special.
Primul strat, cel de prezentare și care vine în contact direct cu tabloul, este un material transparent din plastic rezistent, cu rol de a oferi pachetului impermeabilitate. Peste acest strat se folosește un material foarte important, buretele pentru protecție. Stratul de burete preia șocurile în cazul loviturilor, astfel încât conținutul coletului nu e afectat de eventuale accidente de transport. Colțurile sunt zonele mai sensibile ale tabloului, de aceea primesc protecție specială cu ranforsări groase de carton. Ultimul strat, cel din exterior, este o cutie de carton dintr-un material conceput să reziste la impact, folosit în transportul pachetelor delicate.

Livrarea Tablourilor Canvas
Toate coletele noastre sunt marcate cu ”FRAGIL” și sunt mânuite pe durata transportului de experți în lucrul cu obiecte sensibile, așadar avem toată încrederea că vei fi mulțumit de rezultatul final.

Write Your Own Review
You're reviewing:Tablou Canvas Personalizat cu Imaginea Ta
Altii au cumparat si...