Tablou Canvas Peisaj Perspectiva copaci

Tablou Canvas Peisaj Perspectiva copaci

Tablou Canvas Peisaj Portocaliu aprins

Despre

Tablou Canvas realizat cu echipamente profesionale folosind panza ART Canvas speciala, tiparita la rezolutii mari, intinsa precis pe sasiu de lemn de brad bine uscat si atent selectionat sa nu aiba noduri, iar apoi ambalat cu materiale care sa asigure transportul acestuia in deplina siguranta. Tablurile Canvas sunt disponibile si in variantele Set Tablouri, Tablouri Multicanvas, Tablouri MoonLight Fosforescente, Tablouri VarioView cu Led, Tablouri Forex. Tabloul se agata pe perete fara a avea nevoie de unelte speciale.
Iti stam la dispozitie la 021.79.53.666 sau office@heartwork.ro pentru intrebari si nelamuriri.

Pret Normal 84,00 RON Pret Special 29,00 RON
In stock
SKU
tc1pe443

* Disponibil in mai multe dimensiuni. Alege mai sus dimensiunea dorita.


Cadouri si Suprize
In fiecare pachet vei gasi un Cadou sau o Supriza


Cum se monteaza?
Tablourile se monteaza foarte usor datorita sistemului inclus in sasiu.
In pachet vei gasi un Ghid de instalare


Ce gasesti in pachet?
- Tabloul canvas cu imaginea si dimensiunea aleasa
- Ghid de instalare
- Cupoane de Reducere pentru comenzi viitoare
- Cadouri si Surprize


Ce este un Tablou Canvas?

Tabloul canvas este un produs aparut din dorinta oamenilor de a-si decora locuintele intr-un stil unic si elegant.
Produsele noastre sunt realizate din materiale de calitate superioara, care asigura rezistenta in timp. Pentru imprimare folosim culori si echipamente speciale, ajustate pentru fiecare tip de tablou pentru a obtine nuantele perfecte. Imprimarea se face pe panza din bumbac 100%, cu un strat superior de poliester, pentru fixarea culorilor. Imaginea astfel obtinuta se intinde cu grija pe un sasiu de lemn bine uscat, unde se fixeaza cu capse metalice inoxidabile, pentru o durabilitate extinsa.


Procesul de productie:


La Heartwork lucram cu drag in fiecare zi si folosim materiale speciale pentru ca tu sa primesti un produs superior calitativ.

Panza
Panza folosita in producerea tabloului canvas este din bumbac 100%, de calitate superioara. Suprafata printabila este acoperita cu un strat special din poliester, pentru a obtine culori vii si, cel mai important, rezistenta in timp.

Tiparirea panzei
Se realizeaza folosind echipamente dedicate acestui proces. Fiecare panza tiparita are un alt profil de culoare, ales cu grija de operatorul echipamentelor, pentru a obtine efectul si nuantele imaginii originale. Pentru fiecare tablou tiparit alegem imaginea cu cea mai inalta rezolutie, pentru ca rezultatul sa fie perfect.

Sasiul
Sasiul este fabricat din lemn de foarte buna calitate. Lemnul este ales astfel incat sa aiba cat mai putine noduri, iar apoi este trecut printr-un proces indelungat de uscare - un lemn bine uscat garanteaza un sasiu care nu se curbeaza in timp. Lemnul foarte bine uscat este apoi prelucrat si folosit la intinderea precisa a panzei. In functie de dimensiunea tabloului, sasiul poate avea latimea intre 2 si 4 cm.

Inramarea
Panza este intinsa folosind echipamente speciale si apoi este montata pe sasiu. Inramarea se face cu capse metalice speciale, inoxidabile, ce garanteaza nu doar o intindere precisa a panzei ci si o durabilitate extinsa.

Ambalarea Tablourilor Canvas
Ambalarea este un aspect foarte important al procesului de productie. Ca sa ne asiguram ca produsul tau ajunge intact la destinatie, folosim in procesul de ambalare materiale de protectie impotriva loviturilor si a socurilor, si materiale impermeabile. Coletul e apoi marcat -FRAGIL- ca sa beneficieze de transport corespunzator si livrare corecta.

Ambalarea produselor este ultimul pas al procesului de productie. Acordam foarte mare atentie acestei etape, deoarece vrem sa fim siguri ca produsele ajung intacte la tine.
Fiecare tablou Heartwork este ambalat in patru straturi diferite de materiale, fiecare avand un rol special.
Primul strat, cel de prezentare si care vine in contact direct cu tabloul, este un material transparent din plastic rezistent, cu rol de a oferi pachetului impermeabilitate. Peste acest strat se foloseste un material foarte important, buretele pentru protectie. Stratul de burete preia socurile in cazul loviturilor, astfel incat continutul coletului nu e afectat de eventuale accidente de transport. Colturile sunt zonele mai sensibile ale tabloului, de aceea primesc protectie speciala cu ranforsari groase de carton. Ultimul strat, cel din exterior, este o cutie de carton dintr-un material conceput sa reziste la impact, folosit in transportul pachetelor delicate.

Livrarea Tablourilor Canvas
Toate coletele noastre sunt marcate cu -FRAGIL- si sunt manuite pe durata transportului de experti in lucrul cu obiecte sensibile, asadar avem toata increderea ca vei fi multumit de rezultatul final.

Write Your Own Review
You're reviewing:Tablou Canvas Peisaj Portocaliu aprins
Altii au cumparat si...