Set Tablouri Multicanvas 7 Piese Abstract Decorativ Spirala

Set Tablouri Multicanvas 7 Piese Abstract Decorativ Spirala

Tablou Canvas Luminos in intuneric VarioView LED Peisaj Poteca in parc

Tablou Canvas Luminos in intuneric VarioView LED Peisaj Poteca in parc

Comoda cu 4 Usi Art Work Abstract Cuburi rosii si negre, 84 x 84 cm

Despre

Comoda de calitate superioara, realizata cu echipamente profesionale. Imaginea este tiparita la rezolutii mari, iar rezultatul este vibrant si plin de culoare. Comoda este ambalata cu materiale care sa asigure transportul acesteia in deplina siguranta. Comoda este disponibila si in varianta Personalizata, cu orice image.
Iti stam la dispozitie la 021.79.53.666 sau office@heartwork.ro pentru intrebari si nelamuriri.

Pret Normal 1.230,00 RON Pret Special 821,00 RON
In stock
SKU
co4ab155

Dimensiune Comoda Art Work:

Cu suport de podea: 100 cm x 84 x 42 cm (Latime x Inaltime x Adancime)

Fara suport de podea: 84 cm x 84 cm x 42 cm (Latime x Inaltime x Adancime)

 

*Comoda Art Work este disponibila in mai multe variante de grafica.

*Comoda Art Work este pre-asamblata.

 

Cadouri si Suprize

In fiecare pachet vei gasi un Cadou sau o Supriza

 

Unde poti folosi comoda?

Comoda Art Work are un design contemporan si poate deveni o piesa de rezistenta in orice fel de amenajare, iar forma si dimensiunile sale il fac potrivit pentru orice camera, fie living, dining, dormitor, hol sau camera copilului.

Liniile drepte, clare, simple ale comodei Art Work creeaza o forma compacta, care contrasteaza cu supletea picioarelor metalice, care datorita materialului folosit, ofera rezistenta necesara pentru a sustine si cele mai grele obiecte depozitate pe rafturi.

Linia curata si minimalista este data de absenta manerelor, cele patru usi deschizandu-se cu ajutorul sistemului push-to-open sau apasa-pentru-deschidere, asadar imaginea are un aspect neintrerupt, continuu.

Procedeul de tiparire al imaginii este unul special, realizat la rezolutii foarte mari, obtinand culori vibrante, aprinse care rezista perfect în timp fara a-si pierde calitatile initiale.

 

Detalii de productie:

 

Materialele de baza

Folosim PAL/MDF de buna calitate, neted pentru a obtine linii drepte, simple. Accesoriile sunt din metal inoxidabil, dur, rezistent in timp.

Tiparirea imaginii

Echipamentele cu care tiparim imaginea redau culorii vii si sunt special calibrate pentru acest tip de material. Astfel rezultatul este perfect.

Structura

Sistemul de montaj este gandit astfel incat comoda sa devina solida si durabila. De asemenea, comoda se poate monta/demonta in repetate randuri pentru situatiile in care se doreste relocarea.

Ambalarea Comodei Art Work

Comoda se ambaleaza folosind materiale speciale care previn deterioarea acesteia, asigurand astfel transportul in deplina siguranta.

Livrarea Comodei Art Work

Efectuam livrarea Comodei prin curierat special pentru transportul produselor fragile. Toate comodele sunt marcate -FRAGIL- si sunt manuite cu grija de catre agentii nostri.

Write Your Own Review
You're reviewing:Comoda cu 4 Usi Art Work Abstract Cuburi rosii si negre, 84 x 84 cm
Altii au cumparat si...